Lokal SEO giver lokale kunder

Lokal SEO er den oplagte mulighed til, at øge synligheden i dit nærområde. Vi kan øge synligheden af din virksomhed helt ned på lokalt plan. Så dine ideelle kunder ved, hvor de kan finde dig og dine produkter eller ydelser. Der kan være stor konkurrence om den digitale trafik i dit nærområde, men vi kan hjælpe dig med at komme helt i mål med en solid SEO-indsats. Således at vi er medvirkende til, at skabe klar vækst og målbare resultater for dig og din virksomhed. Uanset hvor du og din virksomhed holder til. Vi laver SEO for kunder i hele landet.

Lokal SEO handler om at kunne gøre sin søgemaskineoptimering lokaliseret og målrettet mod geografiske bestemte søgninger som f.eks. SEO København. Det kan du gøre ved hjælp af en række værktøjer. Lokal SEO - kan dine kunder finde dig?Nogle af de gængse redskaber du bør anvende i forbindelse med Lokal SEO er: Google My Business, NAP (Name – Address – Phone number), Link Building og CTR. Der kan som sagt være massiv konkurrence i lokalområdet, især i København, men ved brug af vores SEO er du et skridt foran dine konkurrenter. Dermed er du langt bedre stillet i forhold til at gøre din hjemmeside mere lokalt målrettet. Det er en stor fordel, og øger sandsynligheden for at lige netop din virksomhed bliver fundet på Google. Så kan dine potentielle, lokale kunder – også når de er væk hjemmefra – kunne finde dine ydelser og produkter, når de har mest brug for dem.

Lokal SEO for butikker, frisører, restauranter og meget mere

Uanset hvilken slags lokal virksomhed du beskæftiger dig med, så vil lokal SEO være en vigtig brik i din markedsføring. Du har måske tidligere forsøgt dig med andre former for markedsføring, som du ikke har fået det store udbytte af. SEO er den form for markedsføring, der øger din troværdighed overfor dine lokale kunder, da en side 1-placering på Google i manges øjne er en troværdig blåstempling af din virksomhed og af dine ydelser. For alle kan købe Google-annoncer, men organisk SEO tager tid og Google vurderer i høj grad alle aspekter af din hjemmeside og af dine ydelser. Derfor kan det betale sig, at investere i lokal SEO, der bringer dig tættere på dine ideelle kunder. Men vær varsom, når du vælger et SEO bureau. Det er vigtigt, at du kan måle dine SEO-resultater henad vejen, så du ved hvad du betaler for.

Når du overlader lokal SEO til os, så får du efter vores søgeordsanalyse en opstarts-rapport. I den vil du kunne se dine søgeord og hvor din hjemmeside ligger placeret på Google lige nu. Derefter vil du den 1. i hver måned modtage en ny SEO-rapport med dine nyeste placeringer, så du selv kan følge kurven. For det er vigtigt for os, at du føler dig tryg hele vejen igennem. Du er velkommen til, at kontakte os så vi kan få os en snak om din hjemmeside og dine muligheder med vores lokale SEO. Ring til os på tlf. 2856 5123 eller udfyld nedenstående kontaktformular og vi ringer dig op.