Malgosia Toni Poulsen – SEO med tryghed

Jeg er Malgosia Toni Poulsen og jeg er SEO ekspert med kompetencer indenfor teknisk, onsite og offsite SEO samt udvikling af hjemmesider. I februar 2000 begyndte jeg på min mangeårige erhvervserfaring indenfor IT-branchen med et fast lønmodtagerjob som Support Technician. Et halvt år efter blev jeg forfremmet til teknisk chef for afdelingen. Siden da har jeg bl.a. arbejdet som Software Engineer for TomTom navigationssystemer samt været teknisk oversætter fra engelsk, tysk, hollandsk og flamsk til dansk for anerkendte brands såsom eksempelvis Hewlett Packard og Canon.

I 2011 fik jeg mit første job indenfor SEO, som er et emne jeg har arbejdet med lige siden. SEO havde allerede på det tidspunkt været min hobby i flere år og det er stadig min passion nummer 1. Jeg er ekstremt ambitiøs og nyder at skabe flotte resultater på Google for mine kunder, der gerne vil tage deres virksomhed til det næste niveau, så deres indtjening og kundetilstrømning stiger. Der er noget ved tal, statistikker og rapporter, der tiltaler mig meget.

I 2016 arbejdede jeg stadig som fast lønmodtager i jobbet som SEO-chef, hvor jeg bl.a. var ansvarlig for implementeringen af SEO-processer for vores pakistanske team. Senere samme år grundlagde jeg Hardy Co I/S med en partner.

Tryghed i centrum – med garanti

Jeg og mine samarbejdspartnere byder dig hjertelig velkommen som tryg kunde hos os. Det er meget vigtigt, at du er tryg som kunde, så derfor yder vi garanti på vores SEO (også kaldet søgeoptimering) og udvikling af hjemmesider.

Du er velkommen til, at booke et møde med mig her nedenfor. Det drejer sig om 30 min. gratis og uforpligtende møde, hvor du og din virksomhed er i centrum.

Grundet corona foregår alle møder i øjeblikket virtuelt eller over telefonen, hvor jeg ringer dig op på det aftalte tidspunkt.

Vil du booke et uforpligtende møde, så kontakt os på 2856 5123. Jeg glæder mig til, at høre fra dig.