SEO abonnement med målbare resultater

Et SEO abonnement vil gøre forskellen, så du kan gøre en forskel for endnu flere kunder. Har du mistet kunder på det seneste? Mere end nogensinde før, er det blevet vigtigt med effektiv og skræddersyet SEO, så dine potentielle kunder kan finde dig i søgemaskiner såsom Google. Ikke mindst når julen nærmer sig og hele familien Danmark søger efter de bedste gaver til deres nære og kære. Det gælder uanset om du sælger konsulenttimer, tøj eller numerologi. Vil du være mere synlig i søgemaskinerne til den tid, så er det vigtigt, at der ydes en målrettet indsats med søgeoptimering nu. Men for at kunne opnå de bedste SEO resultater er det vigtigt, at der gøres en løbende og professionel indsats og dette kan nemt gøres ved hjælp af et SEO abonnement hos os. Her kan du læse om, hvordan vi tager hånd om din business på bedste vis, når det drejer sig om effektiv søgeoptimering (SEO).

 

Effektiv SEO starter med en grundig søgeordsanalyse

Professionel SEO indebærer som det første en grundig søgeordsanalyse, hvor jeg kigger på tallene for din specifik hjemmeside eller webshop. Dette betyder at jeg bl.a. kigger på, hvad folk søger på, for at finde din business. Og ikke mindst på hvilke sider i søgemaskinerne din business befinder sig på lige nu. Jeg kigger også på, hvilke søgeord der vil gavne dig at fokusere på, så din indtjening på bedste vis kan forøges. Det gælder om at finde det sted, hvor dit guld er. Når min søgeordsanalyse er færdig, og dine mest optimale søgeord er fundet, vil du modtage en opstarts SEO rapport. Den viser de nuværende placeringer for din business i søgemaskinerne. Derefter starter det egentlige tekniske SEO-arbejde.

 

SEO-optimerede tekster for kunderne

Når det grundige forudgående SEO-arbejde er gjort, begynder mit arbejde med effektive SEO-tekster. Disse tekster er skrevet på en sådan måde, at både søgemaskiner som Google og dine potentielle kunder vil synes de er interessante og læsbare. Da Google jævnligt opdaterer deres algoritmer, som er den måde hvorpå Google enten accepterer eller straffer hjemmesider, er det yderst vigtigt, at SEO-tekster skrives af nogen som jeg.

SEO Gentofte - Søgeoptimering

Ellers kan det meget nemt resultere i, at din hjemmeside eller webshop ikke læses korrekt af Google og du dermed kommer længere væk fra side 1 – og derved længere væk fra dine potentielle kunder. I værste fald kan det tilmed resultere i, at din hjemmeside eller webshop bliver straffet af Google, så de ikke inkluderer den når folk søger på dine specifikke søgeord. Derfor har effektive SEO-tekster en meget stor betydning, når du ønsker flere kunder til din business.

 

Dette er inkluderet i ethvert SEO abonnement hos os

 

Når du investerer i et SEO abonnement hos os, er disse effektive SEO-tekster inkluderet uden beregning. Hvis du vælger, at opsige abonnementet på et tidspunkt, så beholder du naturligvis teksterne – dog uden at vi SEO-optimerer på dem længere. Vi har 6 måneders binding – for effektiv SEO tager den tid, det tager. Således er det nu du skal investere i din SEO, hvis dine potentielle kunder skal kunne finde dig efter Corona-perioden. Spørg dig selv: hvad er en side 1 placering i søgemaskinerne værd for dig – nu og på længere sigt? Dette får du hos os:

  • En grundig søgeordsanalyse
  • En opstarts SEO rapport
  • SEO-optimerede tekster
  • Løbende on-site, off-site & teknisk SEO
  • Linkbuilding
  • Løbende overvågning og optimering af SEO resultater
  • Månedlig SEO rapport tilsendt på mail den 1. i hver måned

 

Alle priser er ekskl. moms og trækkes hver måned via Stripe.

Har du spørgsmål, så send en mail på hello@seo-gentofte.dk