Om vores SEO tilbagebetalingsgaranti

SEO garanti er noget, som de færreste SEO bureauer tilbyder. Argumentet er, at man ikke kan garantere, at kunden kommer på side 1 med sine søgeord, da Google med jævne mellemrum opdaterer deres algoritmer. Dette er for så vidt korrekt, men ofte kan denne udtalelse blive en sovepude, der afholder kunderne fra side 1- placeringerne på Google. Og derved afholder dem fra et større afkast til deres virksomhed. En del SEO-bureauer er nemlig ikke villige til, at arbejde intensivt nok på deres kunders placeringer på Google og er bange for, at satse 100% på deres egen kunnen og kompetencer. Men en tryg SEO garanti giver også langt mere tilfredse kunder og det kan betale sig i det lange løb. Især hvis man er en virksomhed, der virkelig brænder for de bedste SEO-resultater for kunderne. Og samtidig er villig til, at gå hele vejen.

Vores SEO garanti går derfor på, at hvis der ikke er mindst 1 af dine søgeord, der ligger på side 1 på Google senest 6 måneder efter din opstart, så får du hele beløbet tilbagebetalt. De 6 måneder kører vi med, fordi side 1 SEO-resultater tager tid. Har vi allerede opnået mindst 1 søgeord på side 1 på Google på kortere tid end 6 måneder, så er denne SEO-garanti allerede indfriet. Denne SEO garanti gælder for et SEO-samarbejde med 5 søgeord eller derunder, så nye kunder kan afprøve vores SEO-resultater inden de ønsker, at udvide samarbejdet. Ingen af vores SEO-pakker har binding på, så du kan frit afslutte et samarbejde ved udgangen af den pågældende måned. Hvis du dog er tilfreds med dine SEO-placeringer, så fortsætter dit SEO-abonnement.

 

SEO garanti

SEO garanti: SEO-Gentofte.dk er Tryghedsmærket

Udover at tilgodese kunderne med gennemsigtige og trygge handelsbetingelser, får du hos os også en yderligere tryghed med Tryghedsmærkets købsgaranti, når du køber SEO for op til 15.000,- inkl. moms pr. transaktion. Derfor kan du være 100% tryg, når du betaler for vores ydelser via faktura, bankoverførsel og Stripe. Læs mere om garantien her på Tryghedsmærkets egen hjemmeside her (åbner i et nyt vindue).
Vil du gerne have en uforpligtende snak med os om vores SEO garanti, så ring til os på 2856 5123. Vi glæder os til, at høre fra dig.